Advertisement

Yiğit Şardan Fatih Terim / Galatasaray Da Secim Kizisiyor Baskan Adayi Yigit Sardan Fatih Terim Ile Calisir Mi Son Dakika Spor Haberleri / Galatasaray başkan adayı yiğit şardan, fatih terim'in seçim malzemesi yapılmasına tepki gösterdi.

Yiğit Şardan Fatih Terim / Galatasaray Da Secim Kizisiyor Baskan Adayi Yigit Sardan Fatih Terim Ile Calisir Mi Son Dakika Spor Haberleri / Galatasaray başkan adayı yiğit şardan, fatih terim'in seçim malzemesi yapılmasına tepki gösterdi.. 43 yaşında galatasaray'a aday olduğunu ama tecrübeli olmadığını belirten teknik direktör fatih terim ile ilgili de açıklamalarda bulunan şardan, şu an bir seçime gittiğini ve bunun bir teknik direktör seçimi olmadığını vurgulayarak. Fatih terimi getirme tamam ama senin projen ne kardeşim? Yiğit şardan da takımı mutlaka yabancı bir. Galatasaray kulübü asbaşkanı yiğit şardan, ''yeni teknik direktörümüzün kulübün içinden biri olmasını istediğimiz için fatih terim ve gheorghe hagi'ye salı günü adnan sezgin'in görüşmesiyle başladı ve bizden süre istedi. Fatih terim konusu seçimin ana konusu oldu.

Galatasaray'ın en önemli makamı galatasaray başkanlık makamıdır sözleriyle bu durumu açıkça belirtti. Bu fatih terim konusu seçimin ana maddesi oldu. Yiğit şardan seçilirse fatih terim'le çalışır mi? Açıkçası ben en son aday olduğum için, zaten baskılardan dolayı aday oldum. Yiğit şardan, d smart'ta melih gümüşbıçak'ın sorularını yanıtladı.

Son Dakika Galatasaray Haberi Abdurrahim Albayrak Sessizligini Bozdu Olay Fatih Terim Sozleri Tartismasiz Tarafsiz Ilkeli Haber Sitesi Yuh Haber
Son Dakika Galatasaray Haberi Abdurrahim Albayrak Sessizligini Bozdu Olay Fatih Terim Sozleri Tartismasiz Tarafsiz Ilkeli Haber Sitesi Yuh Haber from i2.milimaj.com
Yiğit şardan, hürriyet ve sözcü gazetesi'ne. Hiçbir projesi yok,geçmiş yönetimlerde başarısı yok,cemal nalga skandalı var. Fatih hoca hem teknik direktör hem divan kurulu üyesi. Galatasaray başkan adayı yiğit şardan, fatih terim'in seçim malzemesi yapılmasına tepki gösterdi. Galatasaray'da başkan adaylarından yiğit şardan, fox'ta yayınlanan çalar saat programına konuk oldu. Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan, foxtv'de yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu. Fatih terim konusu seçimin ana konusu oldu. Fatih terim ile ilgili soruya, şu anda bir seçime gidiyorum sadece bu bir teknik yönetici seçimi değil.

Yiğit şardan, fatih terim'le çalışacak mı?

Eğer bir hoca ile yönetime gelirseniz bilin ki o hocayı siz bir daha yönetemezsiniz. dedi. Bu fatih terim ile alakalı değil hangi hoca olursa olsun aynı şey geçerlidir. Fatih terim & transfer i galatasaray. Fatih terim konusu seçimin ana konusu oldu. Yiğit şardan, d smart'ta melih gümüşbıçak'ın sorularını yanıtladı. Galatasaray kulübü asbaşkanı yiğit şardan, ''yeni teknik direktörümüzün kulübün içinden biri olmasını istediğimiz için fatih terim ve gheorghe hagi'ye salı günü adnan sezgin'in görüşmesiyle başladı ve bizden süre istedi. Galatasaray lider adaylarından yiğit şardan, fatih terim konusunda gelen soruya karşılık verdi. Ben başkan olacaksam beni değerlendirsinler. Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan, foxtv'de yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu. Yiğit şardan'ın tek olayı fatih terimi istemeyenler üzerinden prim yaparak oy almak. Sportif yönetici durumu ile ilgili 'galatasaray'da sportif yönetici görecek miyiz?' formunda sorulan soruya da karşılık veren şardan, evet cevabını verdi. Hiçbir projesi yok,geçmiş yönetimlerde başarısı yok,cemal nalga skandalı var. Galatasaray başkan adayı yiğit şardan, fatih terim'in seçim malzemesi yapılmasına tepki gösterdi.

Açıkçası ben en son aday olduğum için, zaten baskılardan dolayı aday oldum. Seçime hazırlanan galatasaray'da birçok soru işareti galatasaray başkan adaylarından burak elmas, seçildiği taktirde fatih terim'le yola devam etmek istediğini açıklamıştı. Herkes bana senin ve senin. Şardan fatih terim sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Yiğit şardan, hürriyet ve sözcü gazetesi'ne.

Galatasaray Baskan Adayi Yigit Sardan Dan Fatih Terim Aciklamasi
Galatasaray Baskan Adayi Yigit Sardan Dan Fatih Terim Aciklamasi from www.cumhuriyet.com.tr
Galatasaray spor kulübü başkanlığı için aday olan yiğit şardan'ın herkes fatih terim ile çalışacağını söylüyor ama acaba terim onlarla çalışacak mı? sözlerine de cevap veren burak elmas, etik çerçeveler doğrultusunda kendisiyle şu ana kadar bir görüşmem olmadı. Çarşamba günü ise görüşme 2 saat sürdü ve ilk 15 dakikasında fatih terim. Yiğit şardan da takımı mutlaka yabancı bir. Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan foxtvde yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu. Ben kendi ayaklarımın üstünde başkanlığa giderim. Yiğit şardan, galatasaray'da neyi değişiklik yapmak istiyorsunuz sorusuna şu an 58 yaşındayım, 43 yaşlarında aday olmuştum fakat bu kadar deneyimli değildim. Yiğit şardan, hürriyet ve sözcü gazetesi'ne. Yiğit şardan diğer başkan adaylarının 'a planımız da b planımız da fatih terim' sözlerinin tecrübeli hoca üzerinden prim yapma çabası olduğunu söyledi.

Fatih terim sorusuna dikkat çeken bir yanıt veren şardan, fatih terim'in paçalarına tutunarak seçilmeye çalışan arkadaşlarımız var.

43 yaşında galatasaray'a aday olduğunu ama tecrübeli olmadığını belirten teknik direktör fatih terim ile ilgili de açıklamalarda bulunan şardan, şu an bir seçime gittiğini ve bunun bir teknik direktör seçimi olmadığını vurgulayarak. Galatasaray spor kulübü başkan adaylarından yiğit şardan adaylık başvurusunu yapmasının ardından ilk kez bir canlı yayına çıkarak projelerini anlattı. Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan, ntv spor'a konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu. Bu fatih terim ile alakalı değil hangi hoca olursa olsun aynı şey geçerlidir. Şardan'ın listesinde bulunan serkan sevim, fatih terim gelir özür diler yanlış anlaşıldım diye konuşursa, biz de yapıcı konuşmalar yapabiliriz. Eğer bir hoca ile yönetime gelirseniz bilin ki o hocayı siz bir daha yönetemezsiniz. dedi. Açıkçası ben en son aday olduğum için, zaten baskılardan dolayı aday oldum. Yiğit şardan, fatih terim'le çalışacak mı? Yiğit şardan, galatasaray'da neyi değişiklik yapmak istiyorsunuz sorusuna şu an 58 yaşındayım, 43 yaşlarında aday olmuştum fakat bu kadar deneyimli değildim. Fatih terim ile ilgili soruya, şu anda bir seçime gidiyorum sadece bu bir teknik yönetici seçimi değil. Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan, foxtv'de yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu. Galatasaray'ın en önemli makamı galatasaray başkanlık makamıdır sözleriyle bu durumu açıkça belirtti. Yiğit şardan, listesinde bulunan abdurrahim albayrak ile ilgili ise bu insan bu kulübün futbol şubesi yönetmiş ve iyi işler yapmış ona başarısız demek yanlış olur.

Fatih hoca hem teknik direktör hem divan kurulu üyesi. Yiğit şardan diğer başkan adaylarının 'a planımız da b planımız da fatih terim' sözlerinin tecrübeli hoca üzerinden prim yapma çabası olduğunu söyledi. Yiğit şardan ayrıca mevcut yönetimde görev alan ve kendi listesinde de bulunan abdurrahim albayrak'ın seçimin kazanılması durumunda ikinci başkan olacağını ifade etti. Fatih terim'i tanırım, gördüğümde sohbet ederim. Fatih terim sorusuna dikkat çeken bir yanıt veren şardan, fatih terimin paçalarına tutunarak seçilmeye çalışan arkadaşlarımız var.

Polat Tan Albayrak A Yigit Sardan Calimi Son Dakika Galatasaray Haberleri
Polat Tan Albayrak A Yigit Sardan Calimi Son Dakika Galatasaray Haberleri from img.fotospor.com
Yiğit şardan diğer başkan adaylarının 'a planımız da b planımız da fatih terim' sözlerinin tecrübeli hoca üzerinden prim yapma çabası olduğunu söyledi. Fatih hoca hem teknik direktör hem divan kurulu üyesi. Galatasaray başkan adayı yiğit şardan, fatih terim'in seçim malzemesi yapılmasına tepki gösterdi. Yiğit şardan, d smart'ta melih gümüşbıçak'ın sorularını yanıtladı. Fatih terim sorusuna dikkat çeken bir yanıt veren şardan, fatih terimin paçalarına tutunarak seçilmeye çalışan arkadaşlarımız var. Eşref hamamcıoğlu ve yiğit şardan, seçimi kazanmaları halinde fatih terim ile görüşeceklerini aktardı. Açıkçası ben en son aday olduğum için, zaten baskılardan dolayı aday oldum. Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan foxtv'de yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu.

Yiğit şardan ayrıca mevcut yönetimde görev alan ve kendi listesinde de bulunan abdurrahim albayrak'ın seçimin kazanılması durumunda ikinci başkan olacağını ifade etti.

Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan foxtvde yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu. Galatasaray'ın en önemli makamı galatasaray başkanlık makamıdır sözleriyle bu durumu açıkça belirtti. Fatih terim'i tanırım, gördüğümde sohbet ederim. Fatih terim konusu seçimin ana konusu oldu. Yiğit şardan, galatasaray'da neyi değişiklik yapmak istiyorsunuz sorusuna şu an 58 yaşındayım, 43 yaşlarında aday olmuştum fakat bu kadar deneyimli değildim. Şardan'ın listesinde bulunan serkan sevim, fatih terim gelir özür diler yanlış anlaşıldım diye konuşursa, biz de yapıcı konuşmalar yapabiliriz. 43 yaşında galatasaray'a aday olduğunu ama tecrübeli olmadığını belirten teknik direktör fatih terim ile ilgili de açıklamalarda bulunan şardan, şu an bir seçime gittiğini ve bunun bir teknik direktör seçimi olmadığını vurgulayarak. Yiğit şardan da takımı mutlaka yabancı bir. Fatih terim sorusuna dikkat çeken bir yanıt veren şardan, fatih terim'in paçalarına tutunarak seçilmeye çalışan arkadaşlarımız var. Yiğit şardan, d smart'ta melih gümüşbıçak'ın sorularını yanıtladı. Yiğit şardan da takımı mutlaka yabancı bir. Galatasaray spor kulübü başkanlığı için aday olan yiğit şardan'ın herkes fatih terim ile çalışacağını söylüyor ama acaba terim onlarla çalışacak mı? sözlerine de cevap veren burak elmas, etik çerçeveler doğrultusunda kendisiyle şu ana kadar bir görüşmem olmadı. Herkes bana senin ve senin.

Galatasaray başkan adaylarından yiğit şardan, foxtv'de yayınlanan çalar saat programının konuğu oldu yiğit şardan. Yiğit şardan, galatasaray'da neyi değişiklik yapmak istiyorsunuz sorusuna şu an 58 yaşındayım, 43 yaşlarında aday olmuştum fakat bu kadar deneyimli değildim.

Posting Komentar

0 Komentar